Send meg et uforpliktende pristilbud

Vinduspuss i Oslo og Akershus

Tåkete syn eller forurensede vinduer?

Rene vinduer er en fryd å se igjennom.
Omgivelsene utenfor klarner, og sollyset som skinner gjennom vinduene lysner opp hele lokalet – såfremt det er rent. Dersom det har gått en stund uten at vinduene har fått rett pleiebehandling så vil sollyset gjøre vondt, verre. Forurensning i kombinasjon med direkte sollys vil over tid ødelegge foringen på vinduene hvilket vil bety raskere behov for utskifting av vinduer og høyere kostnader for bedriften.

Våre profesjonelle vinduspussere sørger for at vinduer og karmer blir rene til alle årets sesonger. Med sertifikat for å bruke lift, er våre arbeidere også godt vant med å jobbe i høyder. Firmaet har så lenge det har eksistert hatt stor fokus på høye leveranseverdier, hvilket betyr at vi stiller krav. Det finnes dessverre et utall av firmaer og byråer som ansetter renholdere til å utføre tungt renholdsarbeid til en lav pris. Vi operer annerledes. Her sørger Reiduns renhold for at våre arbeidere alltid er skikket til å utføre oppdragene vi får. Våre disiplinerte og hardtarbeidende renholdere holder høy standard på arbeidet de utfører, og blir dermed rettferdig lønnet. Denne prosedyren har vært gjennomgående, og det er det som har sikret alle interne og eksterne en hyggelig og gjensidig tjenesteopplevelse.

  • Månedlig – ukentlig
  • Daglig
  • Vi utfører vinduspuss i alle sesonger, vinter også!

Ønsker du flekkfri, støvfri, glitrende vinduer? Kanskje føler du også på et behov for å rengjøre hele din fasade? En skikkelig fasadevask er inkl. utvendig vask av vinduer, slå to fluer i en smekk og samtidig redusere utgiftene for renhold?

– Ring oss i dag for en hyggelig og uforpliktende dialog. Dere kan også sende oss en henvendelse på post@reidunsrenhold.no så kan vi eventuelt avtale å komme på befaring