Send meg et uforpliktende pristilbud

Tepperens Oslo, Akershus

For å unngå vanskelige flekker og illeluktende tepper er det høyst nødvendig med å inkludere støvsuging av tepper som en del av renholdsrutinene. I tillegg bør man også foreta årlige tepperens for å redusere risikoen for at støv og bakterier samler seg opp i teppets fibre. 

Reiduns Renhold leverer tepperens i Oslo og Omegn. Rengjøringspersonellet har erfaring og kompetanse for å gi deg toppkvalitetrensing av dine tepper. Spesialistene våre har utviklet og forbedret vår detaljerte teknikk som garanterer fremragende resultater.

Hva du kan forvente når du bestiller tepperens gjennom Reiduns Renhold?

  • Vi bruker bare de mest effektive maskinene på dine tepper
  • Vi eliminerer de vanskeligste flekkene med våre renholdsmetoder
  • Vi benytter miljøvennlige produkter som etterlater dine tepper som nye, og forebygger teppeforurensing i framtiden
  • Gratis tilbud og service tilpasset dine behov
  • Allergivennlig rengjøring
  • Våre renholdsmedarbeidere retter seg etter din timeplan, de arbeider i helger, så vel som hverdager
  • Rimelige priser til god kvalitet

Kontakt oss i forbindelse med tepperens

Ta kontakt på tlf. 92  08 17 05 for en uforpliktende prat om hva som kan gjøres for å forbedre ditt inneklima ved hjelp av vårt system på å eliminere skadelige bakterier og andre organiske materialer. Vi kan også nåes på post@reidunsrenhold.no og du kan selvfølgelig benytte deg av vårt kontaktskjema nederst på denne siden. Oppdager du underveis at du helst skulle hatt bistand med andre tjenester, så kan vi trygge deg med at vi er en totalleverandør av renholdstjenester, og dermed kan vi med høy sannsynlighet besvare din forespørsel og hjelpe deg deretter. 

Primært utfører vi tepperens for våre kunder i Oslo, men vi kan også strekke oss utover Akershus for å bistå i de litt mer større jobbene.