Send meg et uforpliktende pristilbud

Renhold av næringsbygg

Det finnes ingen oppdrag som er for omfattende, avanserte, tøffe eller for spesifiserte for våre servicemedarbeidere å håndtere. Uavhengig hvilken tilstand eller materiale din fasade har – vi inspiserer, deklarerer og utfører renhold av næringsbygg. 

Fasadevask – vedlikehold og beskyttelse

  • Vi tilbyr en trygg, profesjonell og tillitsskapende service. La oss friske opp, regenerere og forynge ditt næringsbygg. Vi vasker, høytrykksspyler, og skrubber alle overflater for å fjerne støv, smuss, alger, mugg, “tagging” (grafitti) og maling. 
  • Vi er spesialister på rengjøring og restaurering av fasader på industrielle og kommersielle bygninger. Dette vil ikke bare fornye utseende på bygningen, det vil også øke levetiden betraktelig. 
  • Mange industrielle og kommersielle bygninger er delvis eller fullstendig kledd med aluminium eller stål byggepaneler. Disse panelene vil i sin tur bli malt, pulverlakkert, anodisert, og – eller plastbelagt. For å minke sjansene for misfarging og korrosjon må det foregå årlig vedlikehold på bygningene.

Hvilket førsteinntrykk ønsker du å gi dine besøkende?

Vil du vente med renhold av næringsbygget ditt? 

Spørsmålet ovenfor er noe retorisk, da å vente kan koste deg dyrt, – både økonomisk og i form av konsekvenser. 

  • Bilene på veien gir en økt forurenser og etterlater mye grums på fasader over hele landet
  • Det nordiske klimaet gjør norske fasader sårbare

Hjelpen er nær

  • Kontakt oss i dag, så foretar vi en profesjonell vurdering av din fasade og ser raskt hva som må gjøres. Vi kommer deretter med et uforpliktende prisestimat for at du som kunde skal få god tid til å gå gjennom dine synspunkter ved våre funn, før du eventuelt velger å takke ja til tilbudet. 
  • Vi er inneforstått med at det kan være vanskelig for styreleder å finne tid på dagen til eventuelle tidspunkter for befaring, vi er derfor godt synlig i terrenget på kveldstid, og fleksible deretter.