Send meg et uforpliktende pristilbud

Matteutleie

Som totalleverandør av renhold har vi i en årrekke tilbydd våre kunder matteutleie. Reiduns Renhold benytter kun matter fra anerkjente og fremstående leverandører med fokus på kontinuerlig produktutvikling og kvalitet. Nettopp fordi vi sikter mot høydene når det kommer til tilfredshet blant våre kunder. Utleiemattene er av høyt kaliber, og vil over tid være en faktor for redusert renholdsbudsjett og friskere inneklima.

Vinteren i Norge byr på kulde og hvit snø, men også mye søle, gjørme og møkk. Sistnevnte er tidskrevende å fjerne når det ubevisst blir slepet inn i lokaler rundt i byene. Fuktighetsskader vil lettere oppstå, og slitasje på gulv og dørkarmer følger. 

Hvordan kutte ned på renholdsbudsjettet i din bedrift?

En god mattedekning gir lavere renholdsutgifter og lokalet beholder en høyere standard mellom hvert renholdsbesøk. Som en innehaver har du sikkert vært inne på tanken om det lønner seg å vaske egne matter eller inngå en serviceavtale. Beslutningen bør ikke være vanskelig å ta ettersom vi opererer med svært gunstige priser. Nå kan du også få mattene med din egen bedriftslogo.