Send meg et uforpliktende pristilbud

Gulvpleie

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte av belegg. For at gulvpleien med polish skal beholde sin glans og effekt må de vedlikeholdes. Her bruker vi en highspeed-maskin (poleringsmaskin) med høy roteringshastighet som kjøres over gulvet, og som både renser og polerer polishen. Gulvene blir som nye og man har spart en oppskuring og boning. 

Kostbar affære å legge gulv 

Det er kostbart å legge gulv, prisene varierer, men alt mellom 160,-/m2 – 400,-/m2 er veldig vanlig. Og da er det ekstra viktig å tenke på hvordan man på best mulig måte kan vedlikeholde de med god gulvpleie slik at de skal vare i mange flere år framover. Et gulv som forblir ubehandlet vil med tid slites ned, få stygge merker og få en ujevn overflate. For å oppnå god og lang holdbarhet på dine gulv, så er det viktig med regelmessig vedlikehold. Vi kan hjelpe til på den fronten. Nedenfor har vi listet opp ulike behandlinger du kan benytte deg av. 

3 typer gulvpleie-behandlinger

  • Polering: Pene gulv er avgjørende for komfort, både i hjemmet og på arbeidsplassen. Tidligere var det mer omfattende å få polert gulv, da man måtte ty til flere manuelle operasjoner. Men i dag er det annerledes; vi har og benytter moderne utstyr. Når vi ønsker å optimalisere levetiden på vårt fottøy, så går vi til innkjøp på produkter som er spesialtilpasset sko, slik ser, – og varer skoene våre lengre før bruksslitasjen er blitt så stor at de må erstattes. Det samme gjelder på gulv. Ved polering blir dine gulv motstandsdyktige mot slitasje, gulvene kjennes og forblir rene lange perioder av gangen, og de tåler fuktighet bedre. For ikke å nevne det visuelle aspekteret – hvem ønsker vel ikke et skinnende og friskt gulv?
  • Voksing: Dette er en annen metode som brukes for å beskytte og pleie overflater i tre, eller for å gi treverket en ekstra shine. Voks kan benyttes direkte på gulvbelegget i tre eller over annen behandling. En ting å være obs på er at voks og lakkering ikke går så godt med hverandre, og det er heller ikke noe vi anbefaler. Det vil isåfall medføre litt av en slipejobb for arbeideren som må slipe bort all voksen, for så å lakkere overflaten. 
  • Olje: Et oljet gulv beskytter mot fett og vann, og er veldig enkelt å rengjøre. I tillegg vil et oljet gulv være et mer varmt og naturlig alternativ utseendemessing. Oljebehandlingen bør utføres regelmessig de første årene for at det skal bli hardt og slitesterkt nok til å bare trenge gulvpleie årlig. Resultatet blir et imøtekommende vakkert gulv, og med riktig vedlikehold av gulvet så vil levetiden bli lang. 

Oppskuring og boning av gulv

  • Boning: Denne varianten er veldig godt brukt, og er på lik linje som de øvrige metodene med på å beskytte og pleie gulvoverflaten, samtidig blir gulvene lettere å rengjøre etter behandling. Vi anbefaler at boning av gulv skal gjennomføres årlig, for å opprettholde et optimalt resultat. Boningsprosessen består av tre trinn. 
  1. Dyprensing av betongfliser/steinfliser og annet gulvbelegg
  2. Legging av 3 lag med bonevoks for å “mette gulvet” 
  3. Polish og polering

Reiduns Renhold sin slitesterke gulvguide

  • Epoksy: Et Trendy navn og til trendy bruk. Dette er alternativet for deg som er klar for å legge ut en litt høyere kostnad for et ekstremt slitesterkt gulv. Epoxy legges flytende, og helst på et dødt materiale (betong). Derfor egner Epoksy seg ypperlig i garasjeanlegg, museumer så vel som i din store stue om du liker en blank overflate og enkelt inntrykk. Epoxyen legges i flytende form av spesialister før den herdes. Dette er det nye “MÅ HA” gulvet alle snakker om på grunn av dets unike slitesterke egenskaper. Alle gulv trenger god gulvpleie, noen mer enn andre. Med dette gulvet har du spart deg for mange tusener av kroner, da gulvet og renholdet er enkelt å vedlikeholde. 

 

  • PU (POLYURETAN) : Da kommer vi til det siste, men dog ikke det minste gulvet Reiduns Renhold legger; PU. Et gulv som i seg selv er elastisk, fleksibelt og kjemikaliestabilt. Noe som igjen oppfyller næringsmiddelindustriens krav til hygiene og kvalitet. Dette gulvet kommer til synet i de aller fleste offentlige bygg ; skoler, barnehager, store gymsaler, og kontorlokaler og legges som et mykt, men slitesterkt komfortbelegg. Mange misforstår og tenker umiddelbart at et mykt belegg vil være det samme som et svakt belegg, dette stemmer ikke. Med mykt snakker vi om et belegg som fleksibelt former seg etter byggets naturlige bevegelser.  PU likner epoksy i dets blanke utseende, men kan og legges med en matt finish. Selve belegget har en sklisikker overflate, men dersom kunden ønsker det, kan vi og legge gulvet med en glatt overflate. Bildet nedenfor illustrerer hvordan et PU-gulv kan bli seendes ut.

100 % fornøyd-garanti på våre renholdstjenester

Renholdet og utseende på dine gulv reflekterer din virksomhet. Vi bidrar med at gulvene dine skal skinne året rundt med vårt kompetente team som utfører gulvpleie av øverste klasse. Med en god kombinasjon av miljøvennlige, – og innovative renholdsprodukter, tilrettelegger Reiduns Renhold for at dine gulv og din virksomhet skal skinne. Alt fra tepper til tre, vi har over 20 års ekspertiseerfaring, samtidig som vi opprettholder skinnende gulv, og ivaretar virksomhetens omdømme. Mange vil si at gulv er gulv, vi derimot er uenige. Hvert gulv har sitt unike materiale, og hvert materiale må vedlikeholdes individuelt for å oppnå et optimalt resultat etter rengjøring og for å forebygge mot skader. 

Reiduns Renhold innehar en kompetanse på gulvpleie som er svært høy. Du liker å holde det stuerent i hjemmet ditt, vi liker å holde det stuerent i din bedrift. Vi har fått kolossale positive tilbakemeldinger fra våre kunder, og dermed er vi skråsikre på at vi er de rette til å utføre slike oppdrag. 

Trenger din bedrift påfyll av andre renholdstjenester?

Vi er sikre på at du blir fornøyd.  Av og til er det lett å se renholdet mellom fingrene, det kan virke uskyldig, og til tider kan det virke som om det ikke er viktig nok for bedriften å ta tak i. Driftansvarlig kan tenke at personale fint kan gå over gulv og annet inventar med en mopp og støvkost selv for at det skal bli rent. Dessverre er det ikke slik det fungerer. I lengden kan dette bli kostbart for bedriften, hvilket kan komme av mange grunner. Feilbruk av produkter og smal kunnskap om hvordan ulike materiale bør vedlikeholdes, kan gjøre stor skade, og er bare en av veldig mange grunner til hvorfor man bør overlate den type arbeid til de som innehar ekspertise på det området. Som totalleverandør på renholdstjenester kan vi levere mange tjenester som vil gagne bedriften og virke energisparende.

Ta kontakt med oss i dag, så kommer vi gjerne på befaring. Sammen finner vi ut av hva deres bedrift trenger, og deretter vil vi gi et uforpliktende tilbud. Interessert i andre renholds, – og vedlikeholdstjenester kontakt oss på tlf. 92 08 17 05, post@reidunsrenhold.no eller benytt vårt kontaktskjema.