Send meg et uforpliktende pristilbud

 

 


Gardinrens

Gardinrens, dette gjør vi som oftest hjemme og ikke på arbeidsplassen. Gardiner som alle andre tekstiler blir skitne. De henger i vinduet og drar til seg støv og smuss utenfra og innenfra.
Når var sist gang du gjorde det lille ekstra for gardinene dine og ga dem en skikkelig rens? Støv og midd lever i gardiner, og etterlater all slags uhumskheter i form av lukt, bakterier og eksos som trekker inn gjennom vinduer.

Når renset du dine gardiner sist?

For bedriftens kunder, ansatte og gjester er det en ødeleggende faktor når innemiljøet blir forurenset, men heldigvis er hjelpen nær. Reiduns renhold er dedikert til å alltid gå den ekstra milen for å sikre et spektakulært og friskt sluttresultat. Vi tar ned, merker, renser/vasker og henger opp dine gardiner. Det eneste du merker er at du har fått tilbake rene og friske gardiner.

Ved å benytte en mild og effektiv kombinasjon, oppnår vi et resultat som langt overstiger vanlig rens. Vi sørger for at levetiden på dine gardiner forlenges ved å anvende miljøvennlige løsninger. For oss ligger kvalitet og trygghet i samme båt, vi leverer kvalitet på alle våre tjenester og tilføyer trygghet overfor alle våre kunder. Med over 20 års erfaring innenfor renholdsbransjen har vi lykkes stort med å betjene både private og offentlige virksomheter.