Send meg et uforpliktende pristilbud

Garasjevask 

Det er et velkjent fenomen at det å bevare et parkeringshus rent og fritt for støv og møkk er som et mareritt. Men med Reiduns Renhold ved din side blir jobben som en drøm. For her er garasjevask et supplement i hverdagen.  I en tenkt bedrift så pleier som oftest garasjevask å ligge helt nederst på lista.  Om ikke, så ligger ikke det på lista i det hele tatt. Ikke vær den virksomheten som tillater smusset å feste seg som sement. Ta tak i det tidlig, så sparer du også bedriften din for store vedlikeholdsomkostninger i samme slengen. Uavhengig om du skal stille som attraktiv på markedet for nye kunder, ansatte eller bare ønsker å bevare ansiktet til din virksomhet ren, så kan vi hjelpe deg. «Fjeset» i virksomheten din bør være så innbydende og renslig som de produktene og tjenestene forretningen din tilbyr. Vi forbedrer estetikken i bedriften din.

Vi benytter topp-moderne maskin utstyr

April i år 2018 bestemte vi oss for at vi skulle gå enda grundigere tilverks, og endte opp med en storslått maskinpark. Hvilket har skapt innbydende resultater og enda flere fornøyde daglige ledere,  styreledere, – og medlemmer. La oss introdusere dere for vår solide, og effektive maskin Comac C130. Denne kan benyttes i garasjeanlegg, jernbanestasjoner, parkeringshus, parkeringsplasser og ellers i store rom som i miljøer på flyplassen og diverse.

Følg denne linken til vår Facebook side, for å se og lære mer om vår fantastiske garasjemaskin. https://www.facebook.com/reidunsrenholdas/photos/rpp.444051145614048/1999332750085872/?type=3&theater (Her avbildet med en av våre dyktige maskinsjåfører). Vi har på grunn av dens enorme kapasitet benyttet maskinen både i Oslo, således som i Tønsberg. Fordi Reiduns Renhold har satt garasjevask som et satsingsområde i firmaet så ser vi at flere interesserer seg for å la nettopp oss ta oss av disse jobbene, hvilket er til stor glede for oss alle i Reiduns Renhold.

Kontakt oss i dag

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi setter opp en plan som er skreddersydd for deres behov, kommer på befaring og i slutningsprosedyren klargjør vi et pristilbud. Til opplysning så har vi primært utført garasjevask i Oslo og Akershus, men vi kan også være tilgjengelig på andre plasser ved større oppdrag. 

Vi har en Facebook side der vi jevnlig oppdaterer våre lesere om hva som står på dagens tidsskjema. Gjerne følg oss og titt innom, der kan du også plassere din henvendelse eller stille spørsmål, så svarer en av våre hyggelige medarbeidere fortløpende på deres forespørsel.