Send meg et uforpliktende pristilbud

Flyttevask Oslo Akershus

4 gode grunner til å bruke Reiduns Renhold

  1. Vi er tilgjengelige for deg alle ukedager. Dersom du mot formodning har en travel tidsplan, så utfører vi flyttevask i helger også. Snakk med oss, vi finner en minnelig løsning som fungerer for deg
  2. Vi disponerer eget utstyr og renholdsprodukter tilpasset hvert enkelt oppdrag
  3. Vi er miljøvennlige, lisensiert og fullstendig forsikret
  4. Vi er konkurransedyktige på å levere gode tilbud til rimelige priser

Flytteprosessen

Flytting er en stor jobb. Faktisk så stor jobb at samtlige er enige om at flytting er en av de mest stressende og utmattende livserfaringene man kan ha. Å få ting sortert i orden, endring av adresse, planlegge transport og flyttetjenester er bare noen av tingene. Dersom man er etablert i familielivet, så må som oftest hele husholdningen gjennomgå endringer. Skifting av skole, barnehage og muligens en karrierejustering, og når alt skal gjøres på samme tid kan flyttesituasjonen oppleves svært belastende. På toppen av alt må du sørge for at hjemmet eller arbeidsplassen du nå forlater, er ryddig og rengjort for å få ditt depositum tilbakelevert eller for å sikre at huset ditt kan selge, slik at prospektet er klart for innflytting.  

Gjør flyttingen enklere, med vår hjelp. Vi tilbyr flyttevask til private og næringsdrivende i Oslo og Akershus. Vi har utarbeidet en leservennlig sjekkliste for hva denne tjenesten innebærer, klikk her: sjekkliste.

Flyttevask – Reiduns Renhold

Ovenfor har vi nevnt alle ulempene som kommer med det å flytte. Nå skal vi liste opp ting du kan glede deg over. Du skal nå starte med blanke ark, og ønsker å komme hjem til et støvfritt og nytt rent hjem. Du begynner også sakte, men sikkert å posisjonere inventar i tankene dine og plassere dem i tenkte rom på det nye stedet. Å ta avskjed med naboer, kjente og ditt tidligere bosted er både trist, men også en gledelig begivenhet. For å gjøre hele flytteprosessen enklere, kan du etterlate den siste etappen i flytteprosjektet til oss i Reiduns Renhold. Vi kan både vaske ut av ditt tidligere hjem, og ut av ditt nye hjem. Reiduns Renhold tilbyr alle våre kunder profesjonelt renhold. Vårt renholdsmannskap har alt som skal til for å tilfredsstille alle forventninger. Våre tjenester er bygd på tre verdier; ærlighet, profesjonalitet og høy kvalitet. Våre dyktige servicemedarbeidere er forsikret, har tarifflønn og følger et strengt opplæringsprogram. Slik har Reiduns Renhold så lenge det har eksistert levd opp til kravene vi setter. 

Pris:

Etter at vi har kommet i dialog med deg vil du få en kontaktperson å forholde deg til gjennom hele prosessen. Deres kontaktperson kan komme på befaring for å sjekke areal og beliggenhet, for å fastsette en pris. Deretter vil du få tilsendt et uforpliktende tilbud på epost.