SEND MEG ET UFORPLIKTENDE PRISTILBUD

Daglig renhold – Oslo og Akershus

Reiduns Renhold AS har over 20 års erfaring som profesjonell leverandør av daglig og periodisk renhold.
Fagmessig utført renhold legger grunnlaget for et godt arbeidsmiljø og bidrar til trivsel på arbeidsplassen.
Vi utfører daglig renhold i samsvar med et arbeidsomfang knyttet til den renholdstandard kunden har valgt. Det daglige renholdet fjerner smuss skånsomt og bevarer overflatens naturlige struktur. 

Å gi et rent kontormiljø er et nøkkelkomponent til en moderne og effektiv organisasjon. Renslighet er av avgjørende betydning for selskapets merkevareperspektiv og klientoppfattelse. Det spiller også en betydelig rolle ovenfor ansattes helse og trivsel og kan være en direkte påvirkning på produktiviteten gjennom forebygging av fravær fra arbeid. 

Hva du kan forvente av oss!

Mens majoriteten av konkurrentene våre som tilbyr tjenester på daglig, – og periodisk renhold, utfører rengjøringen rundt faste tidspunkt på døgnet, skreddersyr vi våre tjenester etter dine individuelle behov, frekvens og forhold. Dersom du søker etter et pålitelig og kundeorientert renholdsfirma, så ønsker vi å betrygge deg med at du har kommet rett. Reiduns Renhold effektiviserer din arbeidsdag, send oss en forespørsel i dag, så sender vi et uforpliktende tilbud. 

Visste du at?…

60 % av sykefraværet på en arbeidsplass skyldes E.coli og bakterier. Med 65 % av kontorarbeidere som deler telefoner og datamaskiner, og med 25 127 bakterier per kvadratmeter funnet på bare en telefon, må arbeidsgivere ta renslighet på arbeidsplassen seriøst. 

Trenger du hjelp med daglig renhold, ta kontakt i dag. Vi hjelper deg gjerne.