Send meg et uforpliktende pristilbud

Byggrenhold

Hva er byggrenhold?

Under en byggeperiode så arbeider byggearbeiderne intenst og da samler det seg en drøss av mikroskopiske støv-partikler som mennesket-øyet ikke kan registrere. For å kunne fjerne dette på en effektiv måte er det essensielt med et profesjonelt personell som kan faget «byggrengjøring», og forstår alt som omhandler bygg og byggearbeid. Arbeiderne som utfører byggrenhold må holde høy standard på bruk av utstyr og metoder som blir benyttet, slik at sluttresultatet blir plettfritt og bygget klargjort for framtidige brukere.

Dersom arbeidet ikke blir utført av profesjonelle renholdere så vil det med høy sannsynlighet ligge igjen mye fukt i bygget som igjen medfører fuktskader og dårlig inneklima. Hvis bygget i dette tilfelle skulle vært benyttet som arbeidsplass, hadde flere blitt syke og antall sykefravær økt betraktelig. Hadde det derimot vært et godt byggrenhold i forkant av overlevering ved ferdigstilling, hadde ansatte hatt et optimalt inneklima og produktiviteten på arbeidsplassen ville vært på topp.  Et bygg skal skinne ved overtakelse, og med den kompetansen vi innehar, sørger vi for nettopp det!

Hvorfor bruke oss?

  • Fullt fokus på renhold
  • Gode priser
  • 100 % fornøyd-garanti
  • Profesjonelt maskinparkutstyr for slike tjenester
  • Offentlig godkjent Renholdsfirma
  • Byggrenholdet er aldri en forsinkende faktor i forhold til overleveringstidspunkt

Dere har behovet og vi kan tilby hjelpen.

Ring 92 08 17 05 eller send en henvendelse til oss på post@reidunsrenhold.no for å få tilsendt et uforpliktende pristilbud. Visste du at vi også utfører andre renholdstjenester? Vi kan bistå på mange områder, for nærmere informasjon, vennligst klikk på denne lenken